Ia un analgezic de pe masa bunicii: o fată de 12 ani moare în somn

Ia un analgezic de pe masa bunicii: o fată de 12 ani moare în somn

Kaitlin Clegg de 12 ani, din Burnley, suferea de apendicită și astm de câteva luni, așa că, crezând că se va simți mai bine, a luat-o un medicament numit Tramadol un opiu puternic, pe care l-a găsit pe masă în casa bunicii ei, subestimând reacțiila adverse pe care le-ar putea avea.

Tumoare de 15 kg îndepărtată din uterul unei adolescente de 16 ani / FOTO ȘOC

Fata ar fi mers imediat la culcare și a murit în somn întoxicată.

Potrivit cotidianului Daily Mail, copila de 12 ani a plecat de la școala devreme pentru că nu se simțit bine și s-a dus la bunica ei. Femeia urma un tratament cu analgezice din cauza unor probleme de sănătate și a lăsat medicamentele pe masă,  crezând  că nepoata ei era destul de mare ca să nu le ia fără să ceară permisiunea.

Din păcate, lucrurile au mers altfel. Kaitlin a crezut că tratamentul pe care îl ia bunica ar putea lua și ea și-a luat o pastilă. Cu toate acestea, doza a fost prea mare și a ucis-o, așa cum au confirmat și testele efectuate după moarte fetiței.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.