Hoții lacomi: au dispărut 20 de tone de ciocolată dintr-un camion

Cine a furat ciocolata ? Este în curs o adevărată vânătaore de hoți de ciocolată în Austria, unde se încearcă să se descopere un furt misterios de 20 de tone de bomboane de ciocolată. Poliția investighează cazul și încearcă să deblocheze un pachet complex de contracte și subcontracte care, fără îndoială, a facilitat furtul. Fabrica austriacă din Bludenz, de fapt, a comandat unei companii locale  produsele în Belgia, dar aceasta a subcontractat comanda unei companii de transport maghiare, care la rândul ei a delegat un colaborator al Republicii Cehe.

Când camionul național ceh a apărut în ultimele zile în fața fabricii, acesta a fost încărcat cu dulciurile  pentru o valoare de aproximativ 50 de mii de euro, după cum a subliniat un raport al poliției. Cu toate acestea, ciocolata nu a ajuns niciodată la destinație. Camionul și șoferul au dispărut .

BMW retrage de pe piață 232 de mii de mașini: „Risc de incendiu”. Iată modelele în cauză

Până acum, anchetatorii au descoperit doar că a fost furată placa de înmatriculare a vehiculului și că șoferul care a păcălit fabrica Bludenz:  nu lucra pentru compania cehă. Un purtător de cuvânt a poliției austriece a explicat că acesta nu este  primul astfel de incident.

“În ultimii ani au existat mai multe cazuri de camioane care nu au ajuns niciodată la destinație “, a spus el.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.