Hoții în timpul coronavirusului: un tablou de Van Gogh a fost furat dintr-un muzeu

Un tablou de Vincent Van Gogh a fost furat într-un muzeu închis din cauza  urgenței de coronavirus. Acest lucru s-a întâmplat în Singer Laren, în Olanda, un oraș nu departe de Amsterdam. Timp de câteva zile, structura în care se  desfășura  o expoziție dedicată celebrului pictor olandez a fost închisă pentru măsuri împotriva răspândirii infecției cu coronavirus. Tabloul în cauză este “Grădina presbiteriului din Nuenen primăvara”  și a fost împrumutată muzeului Gronnger, pentru o expoziție de Singer Laren.

Conform celor constatate de autorități până acum, hoții ar fi intrat noaptea printr-o ușă de sticlă a muzeului și apoi ar fi luat tabloul. Alarma împotriva furturilor ar fi fost declanșată dar când poliția a ajuns la muzeu , hoții își luaseră tălpășița,

Citește și Illinois, un copil de câteva luni a murit din cauza coronavirusului: s-a deschis o anchetă

Potrivit experților, Grădina presbiteriului din Nuenen primăvara” a fost pictată de van Gogh între 1883 și 1884. În acea perioadă, pictorul se afla cu părinții săi la Nuenen, lângă Eindhoven. Ar trebui să fie un cadou pentru mama sa deorece înfățișa biserica în care tatăl a oficiat ca pastor protestant.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.