Hoții au jefuit Parlamentul European !

Hoții din Parlamentul European : cel puțin 50 de deputați au raportat furturi în birourile lor din Bruxelles în ultimele luni. Hoții, conform celor raportate de Politico , au profitat de închidere din cauza blocării pentru a strecura și a fura diverse tipuri de materiale, printre care computere și tablete. Din martie până în mai, biroul de la Bruxelles al Parlamentului European a rămas în mare parte gol, deoarece europarlamentarii și asistenții au fost obligați  să lucreze din țările lor de origine ca o precauție împotriva răspândirii Coronavirusului .

Un ponei a fost ucis în bătaie de un grup de adolescenți. Se caută responsabilii: „Vrem dreptate”

“Este un scandal uriaș și nu știu de nimeni nu vorbește”, a spus europarlamentarul german Nico Semsrott , de la care s-au furat  două calculatoare. Deputatul a declarat că a fost dezamăgit de lipsa de răspuns din partea Direcției generale pentru securitate a Parlamentului European, cunoscută sub numele de DG SAFE. „Suntem destul de siguri că hoții au examinat toate bunurile noastre, din moment ce era în mare dezordine” , a explicat Semsrott.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.