Hotărâtă rău: de 11 ani încearcă să ia permisul de conducere, a picat examenul de 110 ori

 

O tânără din Londra în vârstă de 28 de ani are de gând să obțină un permis de conducere. Nimic ciudat până aici. Povestea este cu siguranță exhilarantă, dar pentru tânăra femeie este o situație frustrantă deoarece femeia ea încearcă să ia sala de mai bine de 11 ani și a cheltuit până acum mai bine de 4.000 de euro.

Tânăra s-a înscris la școala de șoferi pe când avea 17 ani. Obiectivul ei era să-și câștige independența și să aibe o mașină doar a ei.  Din nefericire planul ei nu a mers așa cum s-ar fi așteptat. Fata a investit timp și bani pentru a încerca să depășească primul examen: în 11 ani a da examenul de 110 și tot de atâtea ori nu l-a luat!

Oroare la început de an școlar: opt copii au fost înjunghiați mortal la școală

În Anglia, la fiecare examen de teorie trebuie șă plătești 31 de lire sterline. Tânăra a plătit până acum 3410 de lire sterline, aproximativ 4 mii de euro. O poveste cu adevărat unică, care te face să zâmbești. Unii oameni au sfătuit-o să învețe mai mult alții în schimb au râs pe seama ei.

Povestea tinerei a făcut înconjurul internetului, deși nu a fost dezvăluită identitatea ei știm doar că locuiește în centrul Londrei, în cartierul Southwark.

De Andreea Sas

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.