Hot inventiv: a jefuit doua banci cu un … avocado

Un hoț inventiv a pictat în negru un avocado pentru a face să pară o grenadă și a folosit-o ca o armă pentru a jefui două bănci.

În ultimele zile, poliția Be’er Sheva (Israel) a arestat un bărbat de 47 de ani  vinovat de două jafuri bancare. Omul a jefuit mai întâi  un oficiu poștal dintr-un centrul comercial al orașului sudic israelian. Intrând în poștă deghizat  cu o pălărie, ochelari de soare și un bandaj pentru a nu fi recunoscut, el s-a apropiat de tejghea și i-a arătat un bilețel casierului : “Dați-mi banii din sertar”.

 

Potrivit celor prezenți, casierul a intrat în panică și a rămas pietrificat pentru o fracțiune de secundă. Apoi omul i-a strigat: “Grăbește-te și pune banii în geantă” fluturând ”grenada ” în mână. În acel moment, casierul a pus toți banii în geantă ia înmânat atacatorului frumusețea de 16.000 de sicli (3.541 euro).

 

Câteva zile mai târziu, poliția a fost informată de un alt jaf în același mod. În acest caz, hoțul înarmat de avocado a furat 12.000 de sicli (aproximativ 2963 euro). Intrând în filiala băncii pentru anchete agenții și-au dat seama că nu au îl pot identifica  deoarece a fost foarte atent să nu fie filmat de camerele de securitate.

 

Pentru a prinde hoțul inventiv, agenții au reșit să ajungă la datele telefoanelor prezente în momentul celor două jafuri. În acest fel, agenții au descoperit identitatea omului și l-au arestat cu acuzația de jaf armat. Dar numai după ce a fost arestat agenții au descoperit că de fapt grenada nu era nimic altceva decât un simplu fruct pictat.

 

Te-ar putea interesa și Au crezut ca au descoperit o mumie in barlogul unui urs, dar de fapt era un barbat in viata

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.