Hong Kong, oamenii de știință au constatat primul caz de reinfecție cu coronavirus

O echipă de cercetători de la Universitatea din Hong Kong a documentat „primul caz confirmat de reinfecție”. Știrile au apărut pe mai multe media internaționale. Ar fi vorba de un tânăr de 33 de ani, „aparent sănătos”, potrivit oamenilor de știință, care „a avut un al doilea caz de infecție, diagnosticat la 4 luni și jumătate după primul episod” de  Covid-19. Lucrările cercetătorilor notează că reinfectarea poate fi posibilă doar în cazuri rare.

Panică într-un centru comercial! Un bărbat îmbrățișează clienții: „Sunt pozitiv la Covid, acum ești și tu”

În raportul cercetătorilor se evidențiază că această reinfectare  ar putea avea implicații tulburătoare, deoarece sugerează că imunitatea la Sars-CoV-2 poate dura doar câteva luni la unii oameni. Un aspect care ar avea, de asemenea, implicații asupra vaccinurilor în dezvoltare. Protagonistul dublei infecții în vârstă de 33 de ani, potrivit „New York Times” a avut simptome moderate prima dată, iar acum nu a prezentat deloc simptome.

Reinfecția a fost descoperită revenind dintr-o călătorie în Spania, au explicat oamenii de știință, iar virusul secvențiat s-a potrivit cu tulpina care circula în Europa în iulie și august.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.