Hong Kong în stare de șoc: poliția aruncă la pământ o fetiță de 12 ani și o arestează | VIDEO

Potrivit poliției din Hong Kong, cel puțin 289 de persoane au fost arestate în timpul unei demonstrații pro-democrație și împotriva deciziei de amânare a alegerilor locale care ar fi trebuit să aibă loc duminică, 6 septembrie. Folosind urgența de sănătate a pandemiei Covid-19 ca motivație, Carrie Lam, manager executiv pro-chinez al enclavei, a decis să suspende alegerile pentru un an. Sute de polițiști au intervenit în districtul Kowloon pentru a opri „flash mob-urile” convocate online. Majoritatea celor arestați, a explicat poliția pe Facebook, sunt acuzați de „adunare ilegală”, dar într-un caz acuzația este pentru o infracțiune introdusă recent de noua lege a securității naționale: strigând lozinci în favoarea independenței.

Ceasul rău….Încearcă să omoare o muscă, dar își aruncă casa-n aer

Ieri a fost arestată și o fetiță de 12 ani . Părinții susțin că fiica lor a fost surprinsă de protest în timp ce era la cumpărături  și prin urmare, nu făcea parte din demonstrații. Un videoclip lansat pe rețelele de socializare și presa din Hong Kong arată agenții care încearcă să adune un grup de manifestanți pe stradă, inclusiv fata. Tânăra de 12 ani, în mod evident înspăimântată, încearcă să scape și să fugă, dar este atacată cu forță de agenții care o imobilizează la pământ.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.