Hollywood în șoc: actorul Hagen Mills și-a împușcat iubita după care s-a sinucis cu un glonț de cap

Hollywood în șoc: actorul  american, Hagen Mills , și-a împușcat partenera Erica Price după care  s-a sinucis: Mills, cunoscut pentru aparițiile sale în cele patru sezoane din seria Baskets , avea doar 29 de ani.  Corpul fără viață a fost găsit de poliție în Mayfield, Kentucky când cineva a raportat că a auzit mai multe focuri de armă.

Tragedia s-a petrecut lunea trecută când Mills intrase în casa mamei lui Erica, unde  se afla cu fiica lor de 4 ani. Actorul a intrat în casă și a împușcat-o rănind-o grav, apoi a întors arma spre el și s-a împușcat în cap. Erica a fost grav rănită, dar nu este în pericol de viață. În prezent se află la spital în condiții stabile.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter, Instragram  și VK

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.