Hitler s-a sinucis la 30 aprilie 1945: un studiu pe dintii lui a confirmat aceasta ipoteza

Adolf Hitler s-a sinucis  în aprilie 1945 :  a fost confirmată oficial aceasă declarație printr-un studiu asupra  dinților cadavrului dictatorului nazist.

Pe 30 aprilie 1945, Adolf Hitler s-a sinucis într-un buncăr din apropierea Cancelariei Reich-ului, cunoscut sub numele de Bunker sau Führerbunker. Împreună cu dictatorul nazist, și soția sa, Eva Braun, s-a sinucis.

De-a lungul anilor au fost multe teorii alternative referitoare la sfârșitul lui Hitler. Seriale de televiziune, cărți și documentare au alimentat fanteziile despre o posibilă scăpare a dictatorului nazist la o mică fermă din America de Sud. Dar aceast studiu elimină orice îndoială.

Autorul principal al cercetării, profesorul Philippe Charlier, a fost în măsură să compare maxilarul deținut de ruși cu înregistrările dentare ale lui Hitler, permițând astfel identificarea Führer-ului.

Profesorul Charlier a spus: “Am identificat-o pentru prima dată cu protezele lui care erau extrem de neobișnuite, în forme absolut extraordinare. S-au potrivit perfect anatomic și tehnologic “. La vârsta de 56 de ani, Hitler avea doar cinci dinți originali. Analiza dinților nu evidențiat nici o urmă de carne. Aceast lucru a confirmat că Hitler era vegetarian.

Avertismentul oamenilor de știință, soarele intră în așa-numita fază minimă solară : ger, foamete și cutremure

Studiul a făcut posibilă o dinamică mai precisă a momentelor care au precedat sinuciderea. Depozitele albastre găsite datorită cercetării susțin teoria că Hitler a luat cianură înainte de a se împușca în cap. Conform celor raportate de site-ul vintagenews.com, acest fapt confirmă cronologia susținută de istorici: Hitler s-a otrăvit și apoi s-a împușcat. În ultimele momente ale vieții sale, Hitler l-a salutat pe Bormann, Joseph Goebbels, familiile lor și alți membri ai personalului său și împreună cu soția sa, Eva, s-au retras în biroul său. Apoi s-a împușcat.  Cadavrele au fost înfășurate într-un drapel nazist, duse în grădina Cancelariei Reich-ului și arse cu benzină.

Voința lui Führer a fost clară: trupul său și cel al soției sale nu ar fi fost niciodată mutilate și arătate în public, așa cum s-a întâmplat cu Benito Mussolini.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter, Instragram  și VK

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.