Hitler credea că este Iisus Hristos: revelația documentelor secrete de la CIA

Hitler s-a considerat „Mesia” recunoscând deschis că se imaginează ca fiind Isus Hristos. Acest lucru rezultă din unele documente CIA

Potrivit celor apărute într-o serie de documente CIA declasificate, Hitler s-a considerat un fel de Mesia și s-a crezut a fi Iisus Hristos . Într-un profil de personalitate secretă de 68 de pagini întocmit de spionii americani în 1942, se vorbea de „Complexul lui Mesia” pentru a identifica comportamentul anomal și exagerat conducătorului nazist în care își alimenta visul de a deveni cel mai puternic om din lume.

Citește și 75 de ani de la eliberarea lagărului nazist Auschwitz

Este incredibil ceea ce reiese din fișierele de informații marcate drept TOP SECRET de către Oficiul Serviciilor Strategice, un precursor al CIA, descris ca un fel de schiță biografică a lui Hitler pentru Washington. Documentele au fost întocmite la un an după ce Statele Unite au intrat în război (în cel de-al doilea război mondial). O întreagă secțiune în care se descrie psihologia lui Hitler  când Fuhrer le-a spus unor prieteni că își imagina că este Iisus.

Documentul conține o defalcare completă a personalității , intereselor,  dietei, religiei și sexualității lui Hitler. Îl descrie ca pe un om obsedat, inactiv sexual și supărat până la comiterea uneia dintre cele mai grave atrocități din istorie.

hitler

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter, Instragram  și VK

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.