Hempfield: trei trenuri de marfă s-au ciocnit au deraiat

Un tren de marfă din sudul Norfolk care călătorea spre vest de la Altoona la Conway s-a ciocnit cu spatele unui tren intermodal din sud . Coliziunea dintre trenuri a generat o deraiere înHempfield. Circulația a fost blocată ore în șir, însă oficialii au confirmat că nu au fost răniți și nici materiale periculoase vărsate în zona accidentului.

Un român a fost arestat de FBI: riscă până la 47 de ani de închisoare

Potrivit presei locale 50 de containere s-au răsturnat pe șine. În plus, din cauza accidentului, unele expedieri au fost în întârziate. Sunt în curs efectuarea anchetelor pentru a clarifica dinamica accidentului.Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și InstragramLasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.