“Hei, vrei să culci cu mine …?” Gestul obscen al unui român din Italia

“Hei, vrei să culci cu mine …?” Gestul obscen al unui român din Italia

Un român de 48 de ani a fost arestat ieri la Roma pentru acte obsene în public.

Românul a abordat o tânără care făcea sport Pineta Sacchetti din Roma o zonă verde care face parte din parcul urban Pineto,  și fără niciun pic de jenă, i-a cerut să facă sex cu el. Tânăra speriată l-a împins și și-a văzut mai de parte de treabă.

 

Convinsă că românul s-a îndepărtat , când tânăra și-a întors privirea l-a văzut pe bărbat așezat pe iarbă masturbându-se sub o pătură, scrie presa italiană.

Pătura acoperea doar o parte din zonele genitale al bărbatului, în așa fel încât tânăra putea să observe toate mișcările.  În acel moment tânăra a chemat forțele de ordine care au ajuns în câteva momente. Agenții l-au prins pe bărbat încă ocupat în actul de autoerotism.

 

Astfel, românul a fost dus la sediul secției de poliție Aurelio din Roma pentru investigații. Omul, fără un domiciliu stabil  a fost arestat cu acuzația de acte obscene în locuri publice.

Te-ar putea interesa și 50 de ani de închisoare pentru un bărbat care și-a violat fiica de 3 ani: „Am crezut că este soția mea”

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.