Haya, sotia emirului din Dubai a fugit in Europa cu copiii ei si cu 35 de milioane de euro

Toți fug de puternicul Emir din Dubai. Prințesa Haya bint Al-Hussein în vârstă de 45 de ani, sora regelui Iordaniei și soția lui Mohammed bin Rashid al-Maktoum, primul ministru și vicepreședintele Emiratelor Arabe Unite, precum și emirul din Dubai, a  scăpat de soțul ei cu câteva săptămâni în urmă. Se pare că prințesa a luat cu ea și cei doi copii aui săi ,  Jalila de 11 ani și Zayed de șapte ani, precum și o comoară de 31 milioane de lire sterline (aproape 35 de milioane de euro) pentru a începe o nouă viață.

Prinţesa Haya ar fi fost ajutată să plece din Emiratele Arabe Unite de un diplomat neamţ, ar fi acum la Londra dar ar fi cerut azil în Germania. Până acum, nu a oferit nicio explicaţie pentru gestul ei, dar reporterii britanici au aflat că a depus actele prin care cere divorţul de şeic.

Citește și VIDEO / În interiorul unei morgi din Iran: coridoarele îmbâcsite de cadavre

Şeicul, care îşi acuză soţia de infidelitate, ar fi cerut autorităţilor germane să îi trimită înapoi soţia şi copiii, dar nemţii au refuzat.

În spatele acestei evadări ale prințesei ar fi mai multe probleme personale inclusiv amenințarea de a o izola de copiii săi. Înainte de ea, una dintre fiicele șeicului, Latifa, încercase să fugă, după ce ar fi raportat abuzuri  din partea șeicului.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.