Hawaii: cutremur de magnitudinea 5.3

Hawaii: cutremur de magnitudinea 5.3

Un cutremur cu magnitudinea 5.3 a lovit partea de vest a insulei mari din Hawaii. Serviciul meteorologic a exclus avertismentul de  tsunami .

 

Epicentrul a fost situat la aproximativ 24 de kilometri sud-vest de Kailua-Kona, la o adâncime de 16 kilometri. În unele zone ale insulei locuitorii  au ieșit în stradă. Serviciul geologic a raportat că a primit aproape o mie de apeluri.

 

Te-ar putea interesa și Indonezia, cutremur de magnitudinea 7.0. Alerta de tsunami

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.