Harvey în vârstă de un an și jumătate, primește medalia tatălui care a murit în incendiile din Australia

Harvey Keaton are doar 19 luni. Cu o suzetă și o uniformă, primește o medalie de la un soldat: aceasta este recunoașterea post-mortem a tatălui său, un pompier în vârstă de 32 de ani, Geoffrey Keaton, care a murit în incendiile care devastează Australia. Fotografia care face înconjurul internetului, micuțul Harvey este de fapt la înmormântarea tatălui său, care a fost căpitan adjunct în cadrul unității de pompieri.

Geoffrey Keaton a murit împreună cu un coleg, Andrew O’Dwyer, pe 19 decembrie, când camionul lor a fost lovit de un copac. Și  O’Dwyer lasă în urmă un fiu de doi ani, născut la câteva zile după micul Harvey: înmormântarea lui este programată săptămâna viitoare.

Citește și Cutremurele, alarma geologilor: „În Atlantic, pământul se deschide”

Medalia pentru curaj a fost acordată micuțului Harvey de comisarul Shane Fitzsimmons, șeful pompierilor din Noua Țara Galilor. Primul ministru australian, Scott Morrison, a participat și la înmormântare, spunând câteva cuvinte pentru a „ aminti și mulțumi pentru serviciul lui Geoffrey Keaton ”. Din septembrie anul trecut, cel puțin 24 de persoane au murit în incendiile în Australia: mai multe persoane sunt date dispărute.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pentru  RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de  Facebook ,  Twitter  și  Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.