Hărțuire sexuală: noi probleme judiciare pentru actorul Kevin Spacey

Noi probleme juridice pentru Kevin Spacey: Actorul premiat cu Oscar a fost dat în judecată pentru hărțuire sexuală de către actorul Anthony Rapp și un alt bărbat care a cerut să rămână anonim.

Povestea lui Tilly, o tânără curajoasă de 14 ani cu proteste bionice, care va conduce un program

Acuzațiile datează din anii 1980, când ambele presupuse victime aveau 14 ani. În urmă cu trei ani, Rapp îl acuzase deja pe Spacey de avansuri nedorite când acesta era încă minor.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.