Hârtia de copt este cu adevărat toxică și cancerogenă? Opinia expertului

Hârtia de copt este, fără îndoială, un produs convenabil și practic pentru gătit și încălzirea alimentelor fără a le face să se lipiască. Poate fi folosit nu numai în cuptorul clasic, ci și în cuptorul cu microunde. Cu toate acestea, greșeala pe care o facem adesea  este de a nu citi indicațiile de pe ambalaj.

Citirea indicațiilor este  esențială pentru utilizarea corectă a acestei hârtii!

“Hârtia de copt  își păstrează în mod normal integritatea până la 220 ° C, dincolo de această temperatură ar putea apărea fenomene de dezintegrare și, prin urmare, să renunțe la alimentele nedorite. Dacă este utilizat în cuptoare cu microunde, temperatura maximă tolerată este de 150 ° C. Aceste instrucțiuni de utilizare trebuie să figureze pe eticheta produsului”, a explicat tehnolodul alimentar Serena Pironi.

Merge la un salon să-și facă manicura, riscă să-și piardă mâna din cauza unui virus

Sfatul final, util pentru orice produs pe care îl folosiți, în special în bucătărie,  să citiți cu atenție regulile de utilizare, astfel încât să nu supuneți  materialele la modificări care pot favoriza reacțiile nocive pentru sănătate.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.