Harry și Meghan, mesaje otrăvitoare către Thomas Markle: „Dacă vorbești …”

Harry și Meghan continuă să facă zgomot chiar și după ce au decis să abandoneze familia regală pentru a trăi în deplină libertate de puterea regală în Canada. Înainte de a începe o nouă viață, ducii de Sussex vor trebui să închidă conturile restante cu trecutul, iar vineri, 24 aprilie, vor fi chemați la proces împotriva tabloidului „Mail on Sunday”, care în ultimele luni publicase extrase dintr-o scrisoare pe care Meghan i-a trimis-o tatălui său Thomas Markle .

Conform celor filtrate din diferite ziare britanice, scrisorile au fost trimise de Harry socrului său, în încercarea de a mediatiza orice relație, în afară de idilică, între soția sa și tatăl său. Printre acestea, unul a sărit în special pe primele pagini, cu Harry care l-ar fi „amenințat” pe socrul său Thomas să nu apeleze la tabloidele engleze.

„Sună-mă … dacă vorbești cu mass-media, vom răspunde cu foc ” scrie în scrisoare.

În textul trimis lui Thomas Markle, Harry a mai scris: „Nu trebuie să vă cereți scuze, înțelegem circumstanțele, dar„ expunerea în public ”nu va face decât să înrăutățească situația. Dacă o iubești pe Meg și vrei să o faci corect, sunați-mă pentru că există alte două opțiuni și  presupun că nu trebuie să vorbiți cu mass-media, care, întâmplător, au creat întreaga situație “.

Vineria viitoare, Thomas Markle va fi chemat să depună mărturie în procesul cu fiica sa Meghan și  Harry împotriva tabloidului britanic. Decizia de a ajunge în fața Înaltei Curți,  a fost luată de Meghan, care a acuzat tabloidul că a încălcat confidențialitatea, drepturile de protecție a datelor și drepturile de autor prin publicarea scrisorii pe care  a adresat-o tatălui.

O fetiță în vârstă de 5 ani a murit din cauza unei complicații grave și rare ale coronavirusului

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.