Haos pe aeroportul din Manchester: un pachet suspect detonat, un bărbat fuge gol prin gară

Dimineață agitată pe  aeroportul Manchester

Întregul aeroport a fost evacuat, toate trenurile, tramvaiele și autobuzele către și dinspre aeroport au fost suspendate în urma prezenței unui pachet suspect. În aeroportul din Manchester a fost activat un cordon de poliție, iar oamenii au fost  îndemnați să se îndepărteze. Poliția a anunțat că a efectuat o „ explozie controlată” a pachetului suspect și că a fost deschisă o anchetă în acest sens.

Un purtător de cuvânt al aeroportului a confirmat că o zonă din jurul stației a fost evacuată, la fel ca și membrii personalului care lucrează în birourile din apropiere.

Destin sau fatalitate? Două surori aflate la sute de kilometri distanță au murit în aceeași zi de hemoragie cerebrală

Zborurile au preluat programul normal  a spus un purtător de cuvânt al aeroportului. Ingineul Caroline Watson a raportat publicației Manchester Evening News că a văzut „un bărbat alergând dezbrăcat în stația de autobuz a aeroportului ”. Bărbatul râdea și dansa pe gazon cu brațele ridicate spre cer și  …. gol: ” Ce naiba? Toți s-au dezlănțuit în acestă dimineață?”  a adăugat inginerul. “El era gol. Sigur nu te aștepți să vezi așa ceva luni dimineața la ora 06:10 …”

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

 

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.