Haos Libia, Unicef: jumatate de milion de copii se afla in pericol la Tripoli

Haos Libia, Unicef: jumatate de milion de copii se afla in pericol la Tripoli

Violențele s-au intensificat în capitala libiană și împrejurimile acesteia. Aproape o jumătate de milion de copii din Tripoli și lte zeci de mii în zonele vestice sunt în pericol direct din cauza intensificării luptelor”.

 

Acest lucru a fost declarat de Abdel-Rahman Ghandour, reprezentant special al UNICEF în Libia.

 

“Cerem tuturor părților implicate în conflict să protejeze copiii și să se abțină de la săvârșirea unor încălcări împotriva celor mici”, adaugă el.

Te-ar putea interesa și Ploi ucigase si alunecari de teren: zeci de persoane s-au inecat in propriile masini

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.