Halucinant! O mamă și-a decapitat fiica după ce i-a cerut cereale la micuj dejun

O femeie de 27 de ani din Texas a fost condamnată la închisoare pe viață, după ce și-a decapitat copilul în vârstă de cinci ani. Suspecta și-ar fi înjunghiat și decapitat copilul, după ce i-ar fi cerut cereale cu lapte, scrie Metro.

După ce a ucis-o pe cea mică, femeia ar fi alertat autoritățile declarând crima. Potrivit autorităților, inițial, ea l-ar fi înjunghiat pe partenerul cu care trăia, acesta reușind să scape din casă.

Când polițiștii au ajuns la locul tragediei, au găsit-o pe femeie sub duș spălându-se de sâgele micuței

Citește și Siria, fetița siriană care confundă aparatul de fotografiat cu o armă și „se predă” în fața reporterului

În urma interogatoriului, femeia a declarat că a comis faptele crezând că familia ei a fost înlocuită cu niște clone și că a fost nevoită să facă asta pentru „a-și readuce familia adevărată înapoi”. Mai mult decât atât, autoritățile au descoperit că femeia se afla sub influența alcoolului și a drogurilor când a comis crima.

Pentru mai multe articole interesante rămân cu noi pentru  RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de  Facebook ,  Twitter  și  Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.