Halloween în sânge: mai multe persoane au fost ucise la o petrecere în California

Mai multe persoane au fost ucise în Orinda, în nordul Californiei, în timpul unei petreceri de Halloween. Potrivit diferitelor mass-media internaționale ar fi vorba de trei sau patru victime și mai mulți răniți.

Tragedie de Halloween: o fetiță îmbrăcată în albinuță împușcată în ceafă

Autoritățile nu au publicat încă detaliile exacte despre numărul de persoane implicate în petrecerea tragediei. Nu se cunosc nici detalii privind atacatorul sau motivele acestui masacru.Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și InstragramLasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.