Haiti amenințată de furtuna Laura: „Evacuări în masă”

Autoritățile haitiene au cerut populației să fie precaută în timp ce se apropie furtuna tropicală Laura. Locuitorii din zonele cu cel mai mare risc trebuie să fie gata de evacuare în caz de nevoie, luând măști cu ele și respectând distanțarea socială.

Phoenix, poliția violentă: un tânăr de 28 de ani a murit după ce a fost strivit timp de șase minute pe asfaltul fierbinte

Furtuna, aduce precipitații imense însoțite de vânt care ar putea provoca inundații de proporții.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.