Hairstylistul lui Cristiano Ronaldo a fost găsit mort într-o cameră de hotel

Descoperire șocantă în Zurich, haistylistul lui Cristiano Ronaldo și a mai multor vedete a fost găsit înjunghiat într-o cameră de hotel din orașul elvețian.

Potrivit lui Correio da Manhã, Ricardo Marques Ferreira a fost înjunghiat în patul din camera sa de hotel. „Un scenariu macabru”, a spus femeia de serviciu care l-a găsit mort într-o baltă de sânge. De profesie stilist, Ricardo Marques Ferreira, originar din insula Madeira precum Ronaldo, el a postat o fotografie cu jucătorul pe rețelele de socializare, în timp ce îl aranja pentru o ședință foto realizată în septembrie 2015, pe când Cristiano Ronaldo purta încă tricoul Real Madrid.

O tânără de 18 ani a murit în condiții absurde: a rămas spânzurată în timp ce încerca să sară gardul pentru a intra în casă

Ricardo Marques, portughez, născut în Madeira, insula din Atlantic unde a crescut Cristiano Ronaldo, locuise în Elveția timp de doi ani și a fost celebru pentru că a lucrat cu mai multe vedete. El a avut mai multe colaborări cu televiziuni și spectacole, actrițe, modele și prezentatoare de televiziune.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.