Hackerii au atacat laboratoarele americane care studiază Covid 19: FBI investighează

FBI investighează atacurile hackerilor, conduse de guvernele străine, împotriva centrelor de cercetare medicală din Statele Unite, cu scopul de a obține informații despre studiul Covid19 și dezvoltarea unui vaccin coronavirus. Acest lucru a fost declarat de Tonya Ugoretz, director adjunct adjunct al diviziei Cyber ​​a biroului.

„Am văzut, fără îndoială, activități de recunoaștere și unele intruziuni în sistemele acestor instituții, în special cele care s-au declarat public implicate în cercetările legate de Covid19”, a spus ea în cadrul unei conferințe a Institutului Aspen. Agentul federal a subliniat că ciberatacurile de acest tip pentru a fura secretele companiilor și ale centrelor de cercetare apar în mod normal, dar în acest timp de pandemie, activitatea hackerilor pare să fie mai dese.

SUA, coronavirusul oprește producția de carne: în curând nu se va mai găsi în supermarketuri

În general, FBI a înregistrat o creștere a reclamațiilor de furturi informatice în aceste săptămâni de blocaj, inclusiv sumele de 1.200 de dolari trimise de guvern către milioane de americani pentru susținerea crizei. L’Internet Crime Complaint Ceconter, site-ul FBI unde se pot raporta infracțiuni informatice, în ultimele săptămâni au  primit 3-4 mii de plângeri pe zi, în timp ce în mod normal sunt în jur de o mie.

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.