Guvernul Sloveniei anunță sfârșitul epidemiei de coronavirus

Guvernul Sloveniei a anunțat sfârșitul epidemiei de coronavirus în țară, după ce autoritățile au confirmat mai puțin de șapte noi cazuri de infecții în ultimele două săptămâni. Este prima dată când  o țară a Uniunii Europene face un astfel de anunț. Cu două milioane de locuitori, Slovenia a raportat până în prezent 1.464 de cazuri de coronavirus și 103 decese din cauza epidemiei.

România intră în stare de alertă pentru 30 de zile: Zborurile rămân suspendate!

Călătorii care ajung în Slovenia din alte state membre ale UE nu vor mai trebui să rămână în carantină sau izolare.

”Slovenia are cea mai bună imagine epidemiologică din Europa de astăzi”, a declarat premierul Janez Jansa în parlament.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.