Guvernul italian evaluează extinderea stării de urgență până la 31 ianuarie 2021

Guvernul italian evaluează  ipoteza unei prelungiri a stării de urgență pentru Covid-19 până la 31 ianuarie , care este exact un an de la prima punere în aplicare a măsurii în urma pandemiei, anunță TgCom24. Prelungirea expiră în prezent pe  15 octombrie, dar persistența situației de urgență a sugerat experților CTS să prelungească durata stării de urgență.

Citește și : Elon Musk: „NU vaccinului Covid, nici măcar copiilor mei”

Știrea  vine din surse executive. Dosarul a ajuns pe masa ședinței șefilor de delegație cu premierul Giuseppe Conte, ținută după consiliul de miniștri care a avut loc miercuri seară.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.