Guvernul austrialian vrea sa ucida 2 milioane de pisici: ”Sunt un pericol, vom folosi otrava”

Guvernul austrialian vrea sa ucida 2 milioane de pisici: ”Sunt un pericol, vom folosi otrava”

Până în 2020, Australia vrea să scape de două milioane de pisici. Guvernul intenționează să ucidă pisicile maidaneze și sălbatice cu cârnați și alte mâncăruri otrăvite. Potrivit unui studiu din 2017, raportat de Independent, pisicile ucid în fiecare an 377 milioane de păsări și 649 milioane de reptile. O mare amenințare pentru ecosistem.

 

Pentru a rezolva problema pisicilor, alimentele ucigașe vor fi împrăștiate în mii de hectare de teren. Avioanele vor distribui produsele otrăvite produse de la o fabrica din apropiere de Perth, lăsându-le  să cadă în zone frecventate de pisicile sălbatice. Aceasta este una din tacticile incluse în planul de protecție a altor specii de animale. De asemenea, felinele vor fi prinse și împușcate de oficialii guvernamentali. Metoda otăvirii este mai rapidă și mai puțin dureroasă. Victimele, de fapt, mor după cel mult 15 minute după ce au mănâncat carne de cangur, grăsime de pui, ierburi și mirodenii contaminate.

“Trebuie să aibe un gust bun,  la urma urmei sunt ultima masa a pisicii”, a spus dr. Dave Algar, care a ajutat la dezvoltarea retetei. “Trebuie să facem alegeri pentru a salva animalele pe care le iubim”, concluzionează el.

 

Consiliul Noua Zeelandă intenționează, de asemenea, să interzică toate pisicile domestice. Peste 160.000 de persoane au semnat o jumătate de duzină de petiții online pentru a cere Austriei să abandoneze planul. Brigette Bardot a scris o scrisoare prin care cere guvernului să oprească “genocidul animalelor”, în timp ce Morissey a declarat că  “idioții domnesc pământul”. Uciderea a fost,   vizată și de ecologiști care susțin că guvernul se concentrează prea mult asupra pisicilor, în loc să se confrunte cu alte obstacole care stau în calea biodiversității, cum ar fi extinderea urbană, exploatarea forestieră și mineritul.

 

Te-ar putea interesa și “Vrei sa-mi violezi fiica?” Mama trimite unui pedofil fotografiile nude ale copilei de 5 ani

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.