Guvernatorul din San Paolo îl atacă pe Bolsonaro: „Este ca și Covid-19”

O dizgrație pentru el și pentru planetă: guvernatorul statului Sao Paulo, Joao Doria, l-a criticat puternic pe președintele brazilian, Jair Bolsonaro, pentru gestionarea urgenței coronavirusului din țară.

O maimuță pe o motocicletă a încercat să răpească un copil. Vezi imaginile bizare

„Trebuie să luptăm cu doi viruși , coronavirusul și virusul Bolsonaro”, a spus Doria pentru corespondentul BBC din America de Sud. Ciocnirea dintre Doria și Bolsonaro rezultă din strategiile lor diferite de luptă împotriva epidemiei. Guvernatorul a impus carantina și restricții stricte în întregul stat, în timp ce președintele dorește ca cei mai vulnerabili să rămână acasă și dorește ca oamenii să meargă la muncă.

În ultimele 24 de ore s-au înregistrat  751 de decese, au informat autoritățile medicale din țara. Numărul pozitivilor oficial au ajuns la  145.328, în timp ce numărul total de victime sunt aproape 10.000

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.