Guillaume este 91-a victima a atacului din Bataclan: s-a sinucis dupa masacru

Guillaume este 91-a victima a atacului din Bataclan: s-a sinucis dupa masacru

Victimele atacului terorist de la Bataclan din Paris, în seara zilei de 13 noiembrie 2015, sunt oficial 91. Guillaume Valette nu a fost atins de niciun foc de armă în acel teatru care imediat a devenit iad. Tânărul s-a spânzurat la doi ani după atac, deoarece nu a reușit să depășească trauma. Acum, judecătorii i-au recunoscut sinuciderea drept consecință directă a acelei nopți.

 

În seara zilei de 13 noiembrie 2015, Guillaume se afla la Bataclan, printre spectatorii Eagles of Death Metal.

 

Dintr-o dată cei trei teroriști ai statului islamic, Foued Mohamed-Aggad, Ismael Omar Mostefaï și Samy Amimour, au izbucnit în teatru și au tras focuri de armă fără milă. Reușește să evite gloantele ascunzându-se printre cadavre, să se rostogolească peste ele și să se închidă într-un dulap ținându-și respirația. Dar nu poate uita toți acei morți și strigătele disperate ale mulțimii.

 

Guillaume intră imediat în depresie, iar pe 18 noiembrie 2017, doar 31 de ani, se închide în camera clinicii de psihiatrie, unde a fost spitalizat cu șase săptămâni mai devreme și se sinucide.

În aceste zile, judecătorii au recunoscut părinților lui Guillaume statutul de partite civilă în investigarea atacului. “Pentru noi este o recunoaștere importantă “, spune mama sa, Arlette Valette presei franceze Parisien. Știam deja acest lucru, dar aveam nevoie să devină oficial, chiar dacă nu ne atenuează durerea. După moartea lui, încercăm doar să supraviețuim “.

 

Băiatul a devenit astfel cea de-a 91a victimă a atacului de la Bataclan și, prin urmare,cea de-a 131-a victimă ale atacurilor teroriste din 13 noiembrie 2015 de la Paris și Saint-Denis.

Te-ar putea interesa și Cu un zambet si o imbratisare romanul Gabriel Bocra Ionut a reusit sa sa salveze un tanar de la sinucidere

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.