Groază și indignare în Mexic: decoperite 42 cadavre într-o groapă comunală

Potrivit Fox News , cadavrele au fost găsite într-un deșert situat la mică distanță de granița cu Arizona, pe teritoriul renumitei stațiuni turistice Puerto Peñasco, în statul Sonora din Mexic. Identificarea gropii a fost realizată de asociația Madres Buscadoras de Sonora, formată din mame și alte rude ale unor persoane care au fost răpite. Scopul acestei organizații este de a îndemna în mod constant autoritățile țării hispanice să continue căutarea persoanelor dispărute, pentru a le întoarce în brațele celor dragi sau, cel puțin, pentru a le oferi o înmormântare corespunzătoare.

Membrii asociației, odată ce au făcut descoperirea macabră, au procedat imediat la constatarea numărului de cadavre prezente în groapă. Inițial, numărul corpurilor s-a oprit la 12, însă, odată cu continuarea cercetărilor și cu contribuția poliției locale, bilanțul s-a agravat semnificativ. Numărul este de fapt a urcat la 42 de cadavre.

Mama anticipează nașterea pentru a-i permite soțului să-și vadă fiica înainte de a muri

Conform primei analize a cadavrelor găsite, citate de Fox News , cea mai mare parte din cadavre au fost reduse într-o  stare scheletică , demonstrând că aproape toate corpurile ar fi rămas sub pământ mult timp.

Între timp, anchetatorii mexicani lucrează la identificarea cadavrelor din deșertul din sudul Arizona, precum și pentru identificarea criminalilor.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.