Gripa aviară, alertă UE pentru noi epidemii

Uniunea Europeană lansează o alertă cu privire la riscul noilor epidemii de gripă aviară.

Țările UE sunt îndemnate să intensifice măsurile de supraveghere și biosecuritate pentru a preveni eventuale noi epidemii de gripă aviară în acest an”, se arată în cea mai recentă actualizare pregătită de Autoritatea Europeană pentru Siguranța Alimentară și Centrul European de Prevenire și Control a bolilor în raport cu perioada mai-august 2020.

Citește și Marea Britanie, papagali scoși dintr-o grădină zoologică: înjurau prea mult

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.