Grindină devastatoare în Argentina: daunele sunt enorme

O furtună cu grindină a pus  Argentina în genunchi. În momentul de față, nu se pot calcula daune aduse caselor, drumurilor și altor clădiri publice, dar cel mai grav se teme. Vremea rea ​​se rupe țara în două. Conform prognozelor, se așteptă un răgaz al furtunii în următoarele ore, dar, din păcate, va fi de scurtă durată.

În acest weekend, de fapt, sâmbătă 12 și duminică, 13 octombrie 2019, vremea rea ​​va reveni să lovească zona cu ploi intense și furtuni abundente. Până acum s-au înregistrat daune enorme și se speră că nu vor înregistra victime.

Franța, după 8 ani de căutări, ”monstrul din Nantes” a fost capturat: își ucise soția și cei 4 copii

Multe case și clădiri publice, cum ar fi școlile, au fost complet inundate, devenind inutilizabile. Mulți cetățeni au distribuit videoclipuri iar imaginile sunt într-adevăr înfricoșătoare.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.