Greta Thunberg violată: autocolante de șoc împotriva activistei de 17 ani

Indignare în întreaga lume pentru câteva autocolante șoc care circulă pe web care în care înfățișează, sub forma unui desen animat pe Greta Thunberg în timp ce este violată ,

Citește și Coronavirus, șeful sectei coreene Shincheonji cere scuze

Autocolantele prezintă logo -ul companiei petroliere Canada X-Site . “Încep să devină din ce în ce mai disperați. Acest lucru arată doar că noi începen să câștigăm”, a spus activistua de 17 ani care luptă pentru lupta împotriva schimbărilor climatice .

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.