Grecia va închide de mâine școlile și universitățile pentru a opri răspândirea coronavirusului

Grecia va închide de miercuri școlile, universitățile, centrele de zi și alte unități de învățământ pentru o perioadă de două săptămâni pentru a opri răspândirea coronavirusului, a declarat marți ministrul Sănătății.

„Acum este momentul ca toți grecii să-și arate responsabilitatea personală. Toate școlile vor fi închise timp de 14 zile pentru a ajuta la reducerea răspândirii virusului în comunitate ”, a spus Vassilis Kikilias reporterilor.

Citește și Coronavirus, noul studiu realizat în China: virusul rămâne în aer cel puțin 30 de minute și acoperă o distanță de 4,5 metri

Până în prezent, Grecia a raportat 89 de cazuri confirmate de infecție și niciun deces.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.