Grecia s-a cutremurat din nou ! Cutremur langa Atena cu magnitudinea de 4.6, turistii in panica

Grecia s-a cutremurat din nou ! Cutremur cu magnitudinea de 4.6, turistii in panica

Un cutremur cu magnitudinea 4.6 a avut loc la 24 de kilometri nord-est de Atena, a declarat Observatorul European Csem. Epicentrul a fost situat la 7 km de orașul Magoula.

 

Citește și Nu astepta nimic de la nimeni, vei trai mai mult si mai bine

 

Cutremurul, potrivit directorului Institutului geodinamic Akis Tselentis, face parte dintr-o secvență post-seismică și este o evoluție perfect naturală a cutremurului din 19 iulie. Tselentis a afirmat că aceste evenimente au fost verificate după luni întregi după cutremurul principal.

 

De Andreea Sas

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.