Grecia, migranții au provocat un incendiu în semn de protest: un copil și o femeie au murit

Grecia, migranții au provocat un incendiu în semn de protest: un copil și o femeie au murit

Unii migranți care au protestat din cauza aglomerației din tabăra Moria din Lesbos, Grecia, și au dat foc diverselor părți ale structurii, ucigând o femeie și un copil. Purtătorul de cuvânt al poliției locale, Theodors Chronopoulos, a explicat că incendiul a fost provocat în două locuri, unul în afara taberei, celălalt în interior. În Moria, tabăra ar putea susține 3 mii de oameni dar sunt aproximativ 12 mii.

Alertă maximă: uraganul Lorenzo amenință Europa

De asemenea  migranții, majoritatea afgani, s-au confruntat cu poliția. Au cerut să fie transferați .Tabăra Moria, în care condițiile de viață sunt adesea definite drept dramatice și unde o tabără numită „L’uliveto” s-a născut în afara gardului oficial, a fost ani de zile simbolul greutăților de a susține valul migrator, care în ultimele luni a înregistrat o creștere extremă.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.