Grecia, cutremur in largul coastei Scarpanto

Un cutremur cu magnitudinea de 4,8 a lovit Marea Egee în largul insulei grecești Scarpanto.

Acest lucru a fost raportat de Observatorul Geodinamic din Atena. Nu au fost raportate pagube sau victime. Epicentrul cutremurului s-a înregistrat la 9.51 în această dimineață și a fost situat la 71 de kilometri de insulă iar hipocentrul la o adâncime de aproximativ zece kilometri, a informat Observatorul.

Cainele domestic o linge pe brat, cateva zile mai tarziu medicii ii amputeaza mainile si picioarele

De Marius Oprea 

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.