Grecia, cutremur cu magnitudinea 4,6 pe insula Zakynthos

Un cutremur cu magnitudinea 4,6 a lovit insula Zakynthos din Grecia ieri după-amiază . Cutremurul a fost clar resimțit la ora 15.35 (ora României), la o adâncime de 15 kilometri. Conform celor aflate, se pare că epicentrul a fost identificat la 9 kilometri de orașul Zakynhtos din Grecia.

Institutele de geofizică și vulcanologie au înregistrat cutremurul ieri după-amiază pe insula Zakynthos , o renumită destinație turistică din Grecia. Cutremurul, care a avut loc la o adâncime de aproximativ 15 kilometri, a avut epicentrul la 9 kilometri de orașul Zakynthos .

Cutremurul a fost resimțit distinct în toată insula Zakynthos, dar și în alte zone ale Greciei, în special în periferia  Greciei de vest . Pentru moment nu există daune oamenilor sau lucrurilor.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.