Grecia arde, incendii în Corfu, Samos și Peloponez: o mie de turiști evacuați

Grecia arde, incendii în Corfu, Samos și Peloponez: o mie de turiști evacuați

O serie de incendii au declanșat alarma  în multe zone frecventate de turiști venițo în vacanța de vară. Amintirea celor întâmplate la sfârșitul lunii iulie a anului trecut este încă vie:  în incendiile care au devastat regiunea din jurul Atenei s-au înregistrat  91 de morți. Printre victime a fost un număr mare de copii, dintre care mulți au devenit chipurile tragediei.

Termitele au devorat economiile unei bătrâne: 640 de mii de euro !

grecia1
Protecția civilă a anunțat că nivelul de alertă rămâne foarte ridicat după cele 56 de incendii pe care pompierii au trebuit să le îmblânzească în ultimele 24 de ore. Intervențiile au fost necesare în zonele Peloponezului, precum și în Corfu și Samos.

grecia2

Cel puțin o mie de turiști au fost nevoiți să părăsească 5 hoteluri în orașul Pythagoreio, în Samos.

De Andreea Sas

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.