Grav accident soldat cu morti si raniti in Serbia

Grav accident în Serbia între un autobuz și un camion. Patru morți și șase răniți

Accidentul a avut loc la Kursumlja: conducătorii celor două vehicule și doi pasageri au murit.

Tragedia din Serbia, unde patru persoane și-au pierdut viața iar alte șase au fost rănite, trei dintre ele se află în stare gravă. Accidentul s-a produs  în primele ore ale dimineții din sudul țării, unde un camion cu remorcă s-a ciocnit cu un autobuz într-o curbă. Din impact autobuzul a luat foc și a fost complet distrus.

Potrivit presei sârbe, victimele accidentului – care au avut loc de-a lungul drumului care leagă Nis de Pristina (Kosovo), la Kursumlja – sunt cei doi șoferi și doi pasageri cu autobuzul. Ceilalți  au reușit să scape și să se refugieze într-un loc sigur.  Cauzele accidentului  sunt încă cunoscute.

 

Te-ar putea interesa și Un pompier a violat o copila de 8 ani: ” Am crezut ca este gura unei femei ”

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.