Grav accident pe aeroportul din Austin: un bărbat a fost ucis de un avion care ateriza pe pistă

Un tragic accident a avut loc pe aeroportul Austin din statul american Texas, pe 7 mai, un bărbat care traversa una dintre piste a fost lovit și ucis de un avion Southwest Airlines la aterizare. În momentul de față, incidentul este cercetat de autoritățile locale pentru a înțelege de ce bărbatul se afla în acel moment pe banda de aterizare și dacă pilotul aeronavei a efectuat toate manevrele necesare pentru a evita impactul

Conform rapoartelor presei americane, zborul 1392 Southwest Airlines de la Dallas a avut permisiune turnului de control pentru a ateriza pe aeroportul internațional Austin-Bergstrom la ora locală 20:12. Aceeași companie a declarat apoi cum pilotul a trebuit să efectueze o manevră de urgență pentru a evita un individ care a apăruse pe pista 17R . Într-un interviu telefonic difuzat vineri, 8 mai, purtătorul de cuvânt al aeroportului Austin, Mandy McClendon , a declarat: „Când au descoperit individul de pe pasarelă, era destul de clar ce s-a întâmplat. Avionul îl lovise ” .

Un avion militar s-a prăbușit în Croația: 2 membrii ai echipajului au murit

Deși paramedicii au ajuns pe pistă după 10 minute, bărbatul a fost declarat mort la fața locului. Presa locală a publicat ulterior o fotografie în care se observă semnul vizibil pe turbina din dreapta Boeing 737, partea cu care a fost lovită victima.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.