Grav accident nautic la Veneția unde o barcă a intrat într-un baraj: trei morți

Grav accident nautic la Veneția, unde o barcă a intrat în barajul San Nicoletto, din Lunata. Trei persoane au murit, iar o una a fost rănită. La fața locului au ajuns pompierii și vehiculele de la Harbour Master’s Office. Una dintre victime este proiectantul și pilotul bărcilor cu motor Fabio Buzzi, deținător de numeroase înregistrări offshore: a încercat să doboare recordul Venice-Montecarlo.

Cadavrele primilor două persoane au fost recuperate imediat, în timp ce o a treia persoană a echipajului lipsea. Cadavrul acestuia a fost  găsit la scurt de pompieri. Incidentul, a avut loc  noapte trecută  în fața „Lunata”, un baraj artificial format din bolovani mari coborâți pe fundul mării construit pentru a proteja lucrările lui Mose, la sud de barajul San Nicolò del Lido, scrie Ansa.

Doliu în cinema: un alt actor din celebrul serial Beverly Hills 90210, a murit

Vestea morții lui Buzzi a fost dată de Giampaolo Montavoci, campion mondial la motorizare și președinte al comisiei naționale offshor.  Fabio Buzzi avea 76 de ani. Celelalte două victime,  sunt doi piloți britanici – numele lor nu s-au făcut publice. În accident un alt pilot a fost grav rănit.

Barca lungă de aproximativ 20 de metri cu motoare puternice permit să atingă viteze de până la 70 de noduri (aproximativ 130 km / h), părăsise Montecarlo luni dimineață, în jurul orei 11:00 și încerca să bată recordul traversării. Când a avut loc accindentul barca era aproape de linia de sosire, la Lido.

De Andreea Sas

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.