Grav accident la Cairo soldat cu 20 de morți și 40 de răniți

Cel puțin “20 morți și 40 răniți” în urma unui  accident feroviar care a avut loc la stația centrală “Ramses” din Cairo.

Aceasta este declarația făcută de  televiziunea de stat egipteană, citând Ministerul Sănătății.

Dintr- o primă reconstrucție a tragediei, o locomotivă a intrat cu viteză în stația de tren și s-a izbit cu violență de capătul binarului declanșând un incendiu de proporții și provocând moartea 20 de persoane și rănirea altor 40.

cairo 1

Te-ar putea interesa și Cu un certificat medical fals și-a luat fetițele de școală și le-a împușcat după care s-a sinucis

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.