Grav accident intre doua hidroavioane in Alaska: 5 morti si 10 raniti

Grav accident intre doua hidroavioane in Alaska: 5 morti si 10 raniti

Tragicul bilanț provizoriu al accidentului între două hidroavionae în Alaska este de cinci morți, 10 răniți și o persoană dispărută. Cauzele accidentului nu sunt clare, dar autoritățile investighează. La bordul celor două hidroavioane erau 16 pasageri pe vasul de croazieră Princess Royal.

 

Anchetatorii federali de la Washington vor ajunge la Ketchikan ,locul accidentului , în după-amiaza aceasta. Unul dintre răniți din răniți este în stare gravă.

 

Te-ar putea interesa și Un barbat inarmat a incercat sa intre in palatul prezidential din Buenos Aries

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.