Grav accident intre doua avioane de turism la granita dintre Italia si Franta soldat cu victime

Grav accident intre doua avioane de turism la granita dintre Italia si Franta soldat cu victime

Grav accident între două avioane turistice în timp ce zburau între Larche și Batterie de Viraysse, în Franța, în regiunea Haute-Provence, care se învecinează cu provincia Cuneo. Din prima informație a presei franceze, doi turiști englezi de 18 și 37 de ani ar fi murit și un al treilea pasager ar fi fost rănit.

 

Cele două avioane au decolat de pe micul aeroport din Saint-Pons. Traficul pe dealul Maddalena, în valea Stura din Italia a fost blocat de carabinieri.

De Claudiu Bot

Te-ar putea interesa și O copila de 9 ani a fost aruncata in aer de catre un bizon in Parcul National Yellowstone

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.