Grav accident între două autobuze: 15 morți și 22 răniți

Grav accident între două autobuze: 15 morți și 22 răniți

Cel puțin 15 persoane au murit, iar alte 22 au fost rănite într-un accident cu două autobuze pe o autostradă la sud de Khartoum, Sudan, raportează forțele de ordine. Potrivit raportului,  unul dintre vehicule a încercat să depășească un alt vehicul izbindu-se frontal cu celălalt autobuz care venea din partea opusă.

O vedetă pop a murit în fața a miilor de fani la numai 30 de ani

De Claudiu Bot

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.