Grav accident în portul din Dhaka! Două nave s-au ciocnit provocând cel puțin 23 de morți

Bilanțul victimelor este extrem grav în urma unei coliziuni  dintre 2 nave feribot care a avut loc în această dimineață,  29 iunie ,în portul de Dhaka, din Bangladesh. Cel puțin 23 de persoane au murit și  mulți sunt răniți. Victimele ar fi murit înecate iar la apel lipsesc mai multe persoane.

Scufundarea uneia dintre nave a fost cauzată de coliziunea puternică cu o altă navă :

„Până acum am recuperat douăzeci și trei de cadavre din vehiculul scufundat” , a spus un oficial al pompierilor, Enayet Hossain. Una dintre feriboturi, Morning Bird plecase dintr-un oraș din centrul Bangladeshului și transporta peste 50 de persoane, multe dintre ele fiind blocate în cabine, potrivit martorilor intervievați de posturile de televiziune locale. Scafandrii continuă căutările persoanelor care lipsesc.

Cutremur de magnitudine 5 pe coasta de sud-vest a Turciei

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter,  Instragram și Odnoklassniki

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.