Grav accident feroviar ! Un tren a deraiat și a luat foc: cel puțin 20 de răniți

Peste 20 de persoane au fost rănite în China după ce un tren a deraiat și a aluta foc. Accidentul a avut loc în zona Chenzhou din provincia Hunan, în centrul Chinei. Trenul plecase din stația orașului  Jinan, în provincia de est Shandong, cu destinația Guangzhou, în sudul provinciei Guangdong.

Potrivit rapoartelor oficiale ale mass-media, accidentul a fost provocat de o alunecare de teren de-a lungul căii ferate din cauza ploilor abundente din ultimele zile. Trei vagoane au deraiat de pe șine iar unul dintre voagoane a luat foc.  În prezent, în  bilanțul oficial se pare că nimeni nu și-a pierdut viața, specificând că trei pasageri sunt în stare gravă. Nu este clar câți călători se aflau în tren.

Citește și Coronavirus, ministrul german al Finanțelor Thomas Schäfer, s-a sinucis

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.